Rotterdams Klimaatakkoord

Bijeenkomst Fit for 55 verplaatst naar 25 januari 2022. Meld u nu aan.

Datum:

Dinsdag 25 januari 2022

Tijd:

15.00 - 18.00 uur

Locatie:

BlueCity, Maasboulevard 100, 3063 NS Rotterdam


In verband met de aangescherpte coronamaatregelen wordt de fysieke bijeenkomst van het Rotterdams Klimaatakkoord op dinsdag 7 december verplaatst naar dinsdag 25 januari 2022. Hopelijk treffen wij elkaar dan alsnog fysiek in BlueCity. Mocht dit niet lukken dan krijgt de bijeenkomst op 25 januari vorm als een digitaal evenement. Wij houden u daarvan tijdig op de hoogte.

Het thema Fit for 55 blijft ongewijzigd. De EU lanceerde deze zomer onder de noemer Fit for 55 een flink pakket aan extra maatregelen om de CO2- uitstoot verder terug te dringen. Doel? 55 procent CO2-reductie in 2030. 

Hoe gaat het Rotterdams Klimaatakkoord om met deze aangescherpte doelstelling? Op deze middag verdiepen we ons in deze nieuwe uitdaging met de vijf Rotterdamse klimaattafels; Haven en industrie, Gebouwde omgeving, Mobiliteit, Schone energie en Consumptie. Ook blikken we met elkaar terug op de behaalde resultaten van het Rotterdams Klimaatakkoord en kijken we onder het genot van een hapje en een drankje vooruit hoe we ook de komende jaren samen kunnen blijven bouwen aan een klimaatbestendige stad. 

U kunt zich nu (opnieuw) aanmelden voor het evenement.

Aanmelden - Fit for 55

 

© Gemeente Rotterdam